Cool man!

Hola! Hello world! I am here! Jorden anropar! I wanna say this:

I am fucking cool!!!! I think I am fucking cool! Am I not?

Kanske det här språket inte passar alla av er. Just därför. Men det är jag och det är mitt språk, när jag är i ett sånt där mood....:) Coooooool. But that all I wanna say for now! Isnt that funny?

Hahaha. You must laugh a lot now?! Hihihi.


Hej bloggen 090803!

Idag har jag en lugn dag som vanligt. Det är skönt att slappa tycker jag!:) Jag och min kära pojkvän tar det lugnt och myser och är glada för att det är så fint väder. Idag har vi varit glada och skrattat mer än vanligt tillsammans. Det är underbart det.

Annars har jag inte så mycket mer att berätta, än att jag faktiskt redan har tagit min joggingtur för idag och känner mig fit.
Jag är med lite glad eftersom jag tycker att mina ben har fått en vackrare form tack vare mina joggingturer. Vilken succee! Jag känner mig så framgångsrik med andra ord! Yeah!

Kram.


The dog is a mens best friend.

Som man brukar säga hunden är människans bästa vän. Och det slog mig idag att jag ville ta reda på varför och så vidare. Jag började först tänka på hur en god vän definieras. Och enligt min definition så är den väldigt lång och jag skulle nog behöva en vecka på mig för att definiera hur en god vän ska vara.
Men en sak vet jag, att varje människa står sig själv närmast. Hur är det då möjligt att ha en äkta god vän? Vissa säger att det är omöjligt. Det finns bara en människa som sätter en annan människas bästa, före sitt eget; mammor och pappor, och speciellt mammor.

Men en hund, den sätter alltid sin matte i första rummet. Därför är en hund en människas bästa vän. Håller ni med?

Kram.


Jag i T-shirt från Liseberg och vitt pärlhalsband.


På ett utecafe.


Hej bloggen!

Idag har jag en lugn hemma söndag. Jag har inte något spikat förutom att jag ska ta en joggingtur. Hoppas det blir en skön sådan. Tycker ju om att jogga sedan länge och det är dagens höjdpunkt att ta min kära joggingtur.

Idag är det ju så soligt och fint så det är ju extra roligt att gå ut och jogga.  

Jag håller med på att läsa en science fiction bok som heter the restaurant at the end of the universe. Den har jag varit uppslukad av större delen av dagen idag och igår. Det var därför jag inte skrev någonting igår. Tyckte liksom inte jag hade så mycket att skriva, förutom att jag kundeha recenserat boken förstås. Men det är inte så mycket att recensera för den har inte så mycket handling. mer än att den utspelar sig i rymden på några påhittade planeter och innehåller en del skämt som får en att le ibland. 

 


 

Enkel fläta.


Örhängena från Indiska.


Linne från HM 5.


Linne från HM 4.


Linne från HM 3.


Linne från HM 3.


Linne från HM 2.


Halsband från Glitter och blus från KappAhl 2.


Halsband från Glitter och blus från KappAhl.


Örhängen från Indiska.


Rosa basker och rosa kappa från HM 3.


Rosa basker och rosa kappa från HM 2.


Rosa basker och rosa kappa från HM.


Linne från HM.


RSS 2.0